Zoete aardappel met bietjes
- 4 zoete aardappels (in reepjes)
- 500 gram bietjes (in blokjes)
- 200 ml griekse yoghurt
- 100 gram pistache nootjes (gepeld)
- 2 eieren
Instructies
- Leg de aardappelen op een blakplaat en besprenkel met ongeveer 4 eetlepels olie. Zet ze vervolgens in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten op 180 graden.
- Draai de aardappelen na 10 minuten om en leg de bietjes ernaast voor de laatste tien minuten.
- Kook de eieren voor 4 minuten in een kookpan. Giet ze daarna af en laat ze schrikken in koud water. Dan kan je ze daarna makkelijker pellen.
- Snij de nootjes fijn met een scherp met op een snijplank.
- Haal de bakplaat uit de oven en maak het bord op. Voeg als laatste de yoghurt, de nootjes en het eitje toe en klaar is je gerecht.