Zoete aardappel met bietjes

Genoeg voor:
2 personen

Zoete aardappel met bietjes

 

Zoete aardappel met bietjes

Genoeg voor 2 personen
  • 4 zoete aardappels (in reepjes)
  • 500 gram bietjes (in blokjes)
  • 200 ml griekse yoghurt
  • 100 gram pistache nootjes (gepeld)
  • 2 eieren

Instructies

  • Leg de aardappelen op een blakplaat en besprenkel met ongeveer 4 eetlepels olie. Zet ze vervolgens in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten op 180 graden.
  • Draai de aardappelen na 10 minuten om en leg de bietjes ernaast voor de laatste tien minuten.
  • Kook de eieren voor 4 minuten in een kookpan. Giet ze daarna af en laat ze schrikken in koud water. Dan kan je ze daarna makkelijker pellen.
  • Snij de nootjes fijn met een scherp met op een snijplank.
  • Haal de bakplaat uit de oven en maak het bord op. Voeg als laatste de yoghurt, de nootjes en het eitje toe en klaar is je gerecht.

Plaats een reactie

Recipe Rating