Tricky truffel burger
Benodigdheden
- 1 koekenpan
- 1 kom
- 1 snijplank
- 1 scherp mes
Ingrediëten
- 500 gram gehakt
- 4 witte bolletjes
- 2 uien (in ringen)
- 2 eieren
- 1 beschuit
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepels uienpoeder
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 4 eetlepels truffelmayonaise
- 4 plakken cheddar
- 200 gram rauwkost
Instructies
- Doe het gehakt in een kom met het ei, de beschuit, de paprikapoeder, de uienpoeder en de knoflookpoeder en kneed dit door elkaar. Maak er daarna twee burgers van.
- Fruit de ui in de koekenpan in ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur gaar. Doe deze vervolgens in een kom.
- Bak daarna de burgers in de pan bruin gaar. Voeg de laatste twee minuten de uien weer toe om ze lekker warm te maken. Leg daarna de plakken cheddar op de burger en laat deze in een klein minuutje warm worden.
- Snij de broodjes open en leg hier de burger op. Maak het broodje verder op met de rauwkost, de uien en de saus. De burger is nu klaar om te serveren.