Shakshuka

Genoeg voor:
2 personen

Shakshuka

55 / 100

Shakshuka

Genoeg voor 2 personen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 200 gram cannellini bonen
  • 400 gram tomato polpa
  • 1 theelepel euroma al-andalus specerijmelange
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels olie
  • 8 wraps
  • 2 takjes verse peterselie

Instructies

  • Fruit de ui en knoflook in olie in de hapjespan. Bak dan de aubergine, paprika en kruiden voor ongeveer 8 minuten mee. Bak dan nog 2 minuten de bonen mee.
  • Voeg dan de polpa toe en breng dit aan de kook. Maak dan met een lepel vier kuiltjes en breek daarin de eieren. Laat dit dan voor ongeveer 10 minuten stoven met de deksel erop.
  • Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Haal de pan van het vuur en vul de wraps met een spatel. Garneer met de verse peterselie.