Pompoen carpaccio

Genoeg voor:
4 personen

Pompoen carpaccio

 

Pompoen carpaccio

Totale tijd 40 minuten
Genoeg voor 4 personen

Benodigdheden

  • 1 oven
  • 1 vel bakpapier
  • 1 schaaltje
  • 1 vork

Ingrediƫnten

  • 1/2 flespompoen
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepel chilisaus
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 1/2 granaatappel
  • 100 mililiter turkse yoghurt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schild dan de pompoen en snij deze in dunne plakjes. Leg de plakjes naast elkaar op de bakplaat. Zorg dat ze elkaar niet overlappen. 
    DSC 0573 2
  • Meng vervolgens de olijfolie, chilisaus, peper en zout in een bakje met een vork. Besprenkel dan de pompoenplakjes met dit mengsel. Zet daarna de bakplaat voor 15 minuten in de oven. 
    DSC 0582 2
  • Leg een kwart van de plakjes op een bord en maar dan het bord verder op met de granaatappel pitjes en de yoghurt. Herhaal dit voor alle vier de borden en de carpaccio is klaar om te serveren.
    DSC 0655 2 2

Plaats een reactie

Recipe Rating