Frambozen yoghurt toetje

Genoeg voor:
4 personen

Frambozen yoghurt toetje

 

Frambozen yoghurt toetje

Genoeg voor 4 personen
  • 200 milliliter griekse yoghurt
  • 1 1/2 blaadje gelatine
  • 100 gram frambozen
  • 40 gram blauwe bessen
  • 50 gram chocolade
  • 1 eetlepel rietsuiker

Instructies

  • Doe frambozen en suiker in de pan en laat deze in ongeveer 5 minuten koken. Blijf wel roeren zodat het niet aankoekt.
  • Leg de gelatine in een ruime schaal water.
  • Knijp de gelatine blaadjes uit en voeg deze toe aan de pan. Even roeren en laat het dan afkoelen voor ongeveer vijf minuten.
  • Als het is afgekoeld doe dan de griekse yoghurt erbij en even roeren. Als het warm is kan ook maar dan wordt je pudding wat harder.
  • Giet het daarna in de kommen en laat het opstijven in de koelkast voor ongeveer 30 minuten. Garneer het toetje voor het serveren met chocolade en blauwe bessen.

Plaats een reactie

Recipe Rating